Feltűnően ideges volt a sofőr, 30 kiló füvet találtak a kocsijában

Bejelentenivaló árut nem visz magával, mondta a pénzügyőröknek Röszkén a szerb férfi, de a NAV közleménye szerint annyira ideges volt, hogy azonnal szemet szúrt. A pénzügyőrök az autó alaposabb átvizsgálása mellett döntöttek, és férfi viselkedésére hamar jött a válasz, 

"az autó első ülései alatt házilag kialakított rejtekhelyről, fehér színű, műanyag fóliás, mosóporhoz hasonló anyaggal borított csomagokból, több mint 30 kilogramm marihuánagyanús anyag került elő."

A NAV munkatársai a több mint 63 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet vezető férfit feljelentéssel átadták a rendőrségnek. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.