Miheil Szaakasvili a Balatonon nyaral családjával

külföld
2017 augusztus 11., 06:58
comments 58

A KyivPost számolt be arról, hogy Grúzia/Georiga egykori elnöke, majd az Odesszai Területi Állami Közigazgatási Hivatal egykori vezetője, Miheil Szaakasvili megérkezett Magyarországra. 

link Forrás

Szaakasvili a családjával érkezett, hogy a Balatonnál nyaraljanak. Facebook-oldalára még egy fotót is feltöltött Tihanyból, ahogy I. András Király és Anasztázia Királyné szobra mellett állt. 

Szaakasvilinek nehéz nyara volt, július 26-án jelentették be, hogy az ukrán elnök, Pedro Porosenko megfosztotta az ukrán állampolgárságától, és egyelőre nem világos, milyen állampolgárságot tud szerezni. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.