Oszter Sándor a tiltó határozat után két nappal leállította a kerti tavai építését

bulvár
2017 augusztus 11., 07:35
comments 112

A hegyről lefolyó patak víze táplálta tórendszert terveztetett Oszter Sándor diósjenői birtokára. Ahogy a medrek ásása megkezdődött, a helyiek tiltakozása úgy erősödött, szerintük félő, hogy a falu melletti 27 hektáros halastó a patak megcsapolása miatt nem kap majd vizet, írja a Bors. A színész állítja, hogy érvényes építési engedélyekkel rendelkezik, bárt ezt egyelőre még senkinek sem mutatta be. A diósjenői képviselő-testület végül kedden este határozott, megtiltották Oszternek az építkezést. A dokumentum kézbesítése nem ment könnyen, a színész nem volt hajlandó azt átvenni, de a munkagépeket leállította. A helyi horgászszövetség elnöke a Borsnak elmondta, hogy 

az építkezés most áll, a patak azonban még mindig nem hozza a megszokott vízhozamot, mert még mindig a művész úr tavát tölti fel.

Oszter a sajtó megkeresésére nem hajlandó reagálni. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.