Pucér nőkre lövöldözött Korzikán egy dühös férfi

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Idegesíti a naturizmus, ezért fegyverrel szerzett érvényt véleményének egy kávézó tulajdonosa az egyik népszerű partszakaszon.

A francia szigeten, a Carataggio strandon történt incidensben egy nő megsérült.

A partszakaszt előszeretettel keresik fel a nudisták – bár nem kijelölt hely számukra ez – ez pedig időnként konfliktusokhoz vezet.

A mostani azonban mindezidáig a legsúlyosabb volt, a férfi ugyanis miután figyelmeztette az erre fittyet hányó nudistákat, elővett egy puskát és tüzelni kezdett. Egy nő a combján sérült meg. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.