Súlyos vonatbaleset történt Egyiptomban

Tbg
baleset
2017 augusztus 11., 15:58
comments 26

Összeütközött két személyszállító vonat az egyiptomi Alexandriában pénteken. 21 ember meghalt, 55 megsérült. 

A MENA hivatalos egyiptomi hírügynökség szerint a Kairó és Alexandria között közlekedő gyorsvonat hátulról beleütközött egy Port-Szaídból Alexandriába tartó szerelvénybe. 

Az ütközés következtében kisiklott a gyorsvonat mozdonya és a másik szerelvény két hátsó vagonja. 

A szerencsétlenség helyszínére érkezett mintegy 30 mentőautó, és odaküldtek egy nehéz darut is, hogy a kisiklott járműveket visszaemelje a sínekre.

Egyiptomban 2002-ben volt egy nagyon súlyos vasúti baleset, amikor Kairó közelében kigyulladt egy személyvonat, és mintegy 370 ember bennégett. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.