Újabb áldozatot szedett a Hot Water Challenge

Egy 12 éves New York-i kislányt gyanúsítanak azzal, hogy szándékosan forró vízzel öntötte le ottalvós bulira hívott vendégét, egy 11 éves kislányt. A 11 éves Jamoneisha Merritt olyannyira megégett, hogy jelenleg is életveszélyes állapotban van, az intenzíven ápolják.

A 11 éves kislányról (jobbra) készült családi képFotó: Ebony Merritt/Facebook
Fotó: Ebony Merritt/Facebook

A lány édesanyja szerint az elkövető az interneten talált inspirációt a „Hot Water Challenge” azaz „forróvízpróba” videókból, amiken tinédzserek azzal szórakoznak, hogy forró vizet isznak, forró vízbe teszik a kezüket stb.

A múlt évben egy 8 éves kislány vesztette életét, miután szívószállal forró vizet ivott, ám olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett a nyelő- és légcsöve, hogy a kórházban meghalt.

A mostani áldozat édesanyja ezért meglehetősen elkeseredett Facebook-üzenetben kérte szülőtársait, hogy figyeljenek oda, és ha kell, magyarázzák el a gyerekeiknek, hogy ezek a „próbák” rettenetesen veszélyesek.

 A rendőrség közölte, nem tudnak arról, hogy forróvízpróbát tartottak volna az ottalvós bulin a kislányok, az viszont kiderült, hogy a 12 éves elkövető szándékosan, sőt előre kitervelten hajthatta végre tettét, ugyanis este összevesztek, és ígéretet tett rá, hogy ha Jamoneisha elalszik, „valamit csinálni fog vele” (Buzzfeed)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.