Újabb áldozatot szedett a Hot Water Challenge

2017 augusztus 11., péntek 14:52
110

Egy 12 éves New York-i kislányt gyanúsítanak azzal, hogy szándékosan forró vízzel öntötte le ottalvós bulira hívott vendégét, egy 11 éves kislányt. A 11 éves Jamoneisha Merritt olyannyira megégett, hogy jelenleg is életveszélyes állapotban van, az intenzíven ápolják.

A 11 éves kislányról (jobbra) készült családi kép Fotó: Ebony Merritt/Facebook
Fotó: Ebony Merritt/Facebook

A lány édesanyja szerint az elkövető az interneten talált inspirációt a „Hot Water Challenge” azaz „forróvízpróba” videókból, amiken tinédzserek azzal szórakoznak, hogy forró vizet isznak, forró vízbe teszik a kezüket stb.

A múlt évben egy 8 éves kislány vesztette életét, miután szívószállal forró vizet ivott, ám olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett a nyelő- és légcsöve, hogy a kórházban meghalt.

A mostani áldozat édesanyja ezért meglehetősen elkeseredett Facebook-üzenetben kérte szülőtársait, hogy figyeljenek oda, és ha kell, magyarázzák el a gyerekeiknek, hogy ezek a „próbák” rettenetesen veszélyesek.

 A rendőrség közölte, nem tudnak arról, hogy forróvízpróbát tartottak volna az ottalvós bulin a kislányok, az viszont kiderült, hogy a 12 éves elkövető szándékosan, sőt előre kitervelten hajthatta végre tettét, ugyanis este összevesztek, és ígéretet tett rá, hogy ha Jamoneisha elalszik, „valamit csinálni fog vele” (Buzzfeed)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt