Verekszik, balhézik a börtönben Bándy Kata gyilkosa

bűnügy
2017 augusztus 11., 02:00
comments 89

Összeverekedett cellatársaival, a felügyelők utasításait megtagadja, igazi balhés figura a börtönben Bándy Kata gyilkosa, írja a Blikk. A lap úgy tudja, hogy Péntek László agresszív viselkedése miatt több fegyelmit is kapott, nemrég pedig átszállították a szegedi Csillagból Sátoraljaújhelyre. A 31 éves férfi bár elkezdte a börtöniskolát, a nyolc osztályt végül nem sikerült elvégezni, új helyén inkább dolgozik, szivacsokat tépked. 

Bándy Katát még 2012 júliusában erőszakolta és fojtotta meg Péntek Pécsen. Tettéért életfogytiglant kapott, legkorábban negyven év múlva szabadulhat. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.