Az ötödik fordulóban se sikerült elmozdulnia az utolsó helyről a Puskásnak

futball
2017 augusztus 12., 20:15
comments 74

Egy biztos, nem a vad fiatalítás, a tapasztalatlan, az akadémiáról épp felkerülő játékosok hátráltatják, mert ők ismét nem kaptak helyet a csapatban. Csak egy saját nevelésű volt, a már bőven nem 21 éven aluli Spandler, de őt már a szünetben lecserélte Pintér mester. 

De ne csak a rosszat lássuk, 75 perc után még úgy nézett ki, hogy a kétszer is vezetést szerző felcsútiak elhozhatják a Diósgyőr nagyerdei oroszlánbarlangjából (a Diósgyőr ebben a szezonban Debrecenben játszik) a három pontot, de Vela a rendes játékidő utolsó előtti percében egyenlített, így 2:2 lett a vége. Öröm a felcsúti ürömben, hogy egy akadémista legalább gólt szerzett. Üröm az örömben, hogy Makrai már a DVTK játékosa.

A Puskásból ketten is sárga lapos figyelmeztetést kaptak, gondolom jogtalanul. A döntetlennel a Puskás maradt az utolsó, a DVTK 8. ponttal a harmadik az azonos pontszámú Videoton és a bajnokságot már most három ponttal vezető címvédő, a Honvéd előtt mögött. (Via NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.