Bernd Storckot nem lepte meg, hogy maradhatott az Andorra elleni vereség után

futball
2017 augusztus 12., 08:48
comments 99

Először is, ne kritizáljuk az Andorrában pályára lépett összes fiatal játékost. Ne mondjuk, hogy nem képviselnek minőséget. Én nem kommunikáltam látványosan a sajtóban, hogy milyen sok sérültünk van, mert nem akartam azt az érzetet kelteni a fiatalokban, hogy csak azért kaptak meghívót, mert a többiek sérültek” -emlékezett vissza a magyar válogatott történelmi vereségére Bernd Storck a Magyar Időknek adott interjújában. Elmondta, hogy labdavesztés után a csapatnak sokkal egységesebbnek kellene lennie és a védekezés is lehetne koncentráltabb. 

photo_camera Fotó: PASCAL PAVANI

Arra a kérdésre, hogy meglepődött-e azon, hogy mégsem váltották le a vereség után, azt mondta: „A közös célunkon az andorrai vereség sem változtatott, továbbra is a magyar futball fejlesztéséért dolgozunk”. 

A válogatott szövetségi kapitánya elmondta azt is, hogy Csányi Sándor és az MLSZ elnöksége továbbra is bízik benne, amit nagyon köszön nekik. Storck szerint „nem lenne jó, ha egy rosszul sikerült meccs miatt mindent eldobnánk, amit eddig felépítettünk”.

A magyar válogatott legközelebb augusztus 31-én játszik vb-selejtezőt Lettország ellen. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.