Holland dílereket kapott el a rendőrség a Szigeten

Az óbudai rendőrök elfogtak öt holland és egy brit állampolgárt a Sziget Fesztiválon.
Péntek este 22 óra körül a BRFK Kábítószerbűnözés Elleni Osztálya és a III: kerületi járőrök elfogtak három holland állampolgárt, akik drogot árultak. A rendőrök közel 120 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A holland férfiakat és nőt a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették.

A dílereken kívül a rendőrök elfogtak további két holland és egy brit állampolgárt, akiknél összesen közel 72 gramm kábítószergyanús anyagot találtak. Őket kihallgatták, és kábítószerbirtoklás vétsége miatt büntetőeljárást indítottak ellenük, de szabad szabadlábon védekezhetnek. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.