Holland dílereket kapott el a rendőrség a Szigeten

Az óbudai rendőrök elfogtak öt holland és egy brit állampolgárt a Sziget Fesztiválon.
Péntek este 22 óra körül a BRFK Kábítószerbűnözés Elleni Osztálya és a III: kerületi járőrök elfogtak három holland állampolgárt, akik drogot árultak. A rendőrök közel 120 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A holland férfiakat és nőt a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették.

A dílereken kívül a rendőrök elfogtak további két holland és egy brit állampolgárt, akiknél összesen közel 72 gramm kábítószergyanús anyagot találtak. Őket kihallgatták, és kábítószerbirtoklás vétsége miatt büntetőeljárást indítottak ellenük, de szabad szabadlábon védekezhetnek. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.