Holland dílereket kapott el a rendőrség a Szigeten

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az óbudai rendőrök elfogtak öt holland és egy brit állampolgárt a Sziget Fesztiválon.
Péntek este 22 óra körül a BRFK Kábítószerbűnözés Elleni Osztálya és a III: kerületi járőrök elfogtak három holland állampolgárt, akik drogot árultak. A rendőrök közel 120 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A holland férfiakat és nőt a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették.

A dílereken kívül a rendőrök elfogtak további két holland és egy brit állampolgárt, akiknél összesen közel 72 gramm kábítószergyanús anyagot találtak. Őket kihallgatták, és kábítószerbirtoklás vétsége miatt büntetőeljárást indítottak ellenük, de szabad szabadlábon védekezhetnek. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.