Holland dílereket kapott el a rendőrség a Szigeten

külföld
2017 augusztus 12., 08:02
comments 117

Az óbudai rendőrök elfogtak öt holland és egy brit állampolgárt a Sziget Fesztiválon.
Péntek este 22 óra körül a BRFK Kábítószerbűnözés Elleni Osztálya és a III: kerületi járőrök elfogtak három holland állampolgárt, akik drogot árultak. A rendőrök közel 120 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A holland férfiakat és nőt a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették.

A dílereken kívül a rendőrök elfogtak további két holland és egy brit állampolgárt, akiknél összesen közel 72 gramm kábítószergyanús anyagot találtak. Őket kihallgatták, és kábítószerbirtoklás vétsége miatt büntetőeljárást indítottak ellenük, de szabad szabadlábon védekezhetnek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.