Hollywood, 2017: az 55 éves Tom Cruise csúnyán megsérült a Mission Impossible 6 forgatásán

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A TMZ-n jött ki először a felvétel, amin az 55 évesen is legjobb 30-as éveit idéző Tom Cruise egy akciójelenetben ugrál a háztetőkön a Mission Impossible 6 forgatásán, de elmér egy ugrást és nagy lendülettel egy peremnek csapódik. 

A színész ismert arról, hogy ha lehet, inkább nem használ dublőröket. Cruise, akit felülről emelőkötél biztosít, néhány másodperc után segítséggel felkapaszkodik, megpróbál továbbhaladni, de végül összecsuklik. Utána ismét lábra áll, de láthatóan sántít. Nem tudni, mennyire súlyos a sérülése. 

A Mission Impossible 6-ot Los Angelesben, Londonban, Párizsban és Norvégiában forgatják, a bemutató tervezett időpontja 2018 július 27. 

A filmet Christopher McQuarrie rendezi, a főszereplő mellett játszik benne Simon Pegg, Ving Rhames, Alec Baldwin és Angela Bassett is. (TMZ)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.