Hollywood, 2017: az 55 éves Tom Cruise csúnyán megsérült a Mission Impossible 6 forgatásán

FILM
2017 augusztus 13., 16:20
comments 218

A TMZ-n jött ki először a felvétel, amin az 55 évesen is legjobb 30-as éveit idéző Tom Cruise egy akciójelenetben ugrál a háztetőkön a Mission Impossible 6 forgatásán, de elmér egy ugrást és nagy lendülettel egy peremnek csapódik. 

link Forrás

A színész ismert arról, hogy ha lehet, inkább nem használ dublőröket. Cruise, akit felülről emelőkötél biztosít, néhány másodperc után segítséggel felkapaszkodik, megpróbál továbbhaladni, de végül összecsuklik. Utána ismét lábra áll, de láthatóan sántít. Nem tudni, mennyire súlyos a sérülése. 

A Mission Impossible 6-ot Los Angelesben, Londonban, Párizsban és Norvégiában forgatják, a bemutató tervezett időpontja 2018 július 27. 

A filmet Christopher McQuarrie rendezi, a főszereplő mellett játszik benne Simon Pegg, Ving Rhames, Alec Baldwin és Angela Bassett is. (TMZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.