Pályán a világ legdrágább játékosa

222 millió eurót fizetett a Paris St. Germain Neymar Jr.-ért a Barcelona sztárjáért, aki ezzel úgy lett a világ legdrágább játékosa, hogy vételára több mint kétszerese a rekordot idáig tartó francia Paul Pogbáért kifizetett összegnek. 

Neymar (középen) melegítFotó: JEAN-SEBASTIEN EVRARD/AFP

Az egész saga legszebb momentuma, hogy a Barcelona ezzel együtt is mindent megtett, hogy megakadályozzák az eladást. Mivel viszont a PSG katari tulajdonosa kifizette a korábban irreálisnak gondolt kivásárlási árat, nem tudták érvényteleníteni a tranzakciót. 

Neymar lő a Guingamp védői közöttFotó: JEAN-SEBASTIEN EVRARD/AFP

A spanyol liga is megpróbálta gáncsolni az egyezséget, emiatt Neymar nem játszhatott a francia bajnokság első fordulójában, a második körre viszont megjött a játékengedély, így a brazil válogatott már a pályán van a Guingamp elleni idegenbeli bajnokin, ami a szünetben 0-0-ra áll. 

Update: a végeredmény Guingamp - PSG 0-3. Neymar a második gól előtt gópasszt adott Edinson Cavaninak, a harmadikat maga szerezte. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.