Zúgott az "Auf Wiedersehen!" - Thomas Doll edző ellen tüntetett a Fradi-tábor

Fotó: Koszticsák Szilárd

A csakfoci.hu szerint szombaton elég pocsék hangulat uralkodott az Üllői úti Groupama Arénában, ahol a házigazda Ferencváros szenvedett és 1-1-es döntetlenre volt csak képes a szerény Paks csapata ellen. 

A fociportál a fradista ulloi129.hu-ra hivatkozva ír arról, hogy a kemény mag egy jelentős része "Auf Wiedersehen, Auf Wiedersehen!" skandálással adta a német edző, Thomas Doll tudtára, hogy elegük van a csapat eredményetelenségéből. A Fradi sose rajtolt még ilyen rosszul a Doll-érában, 1 győzelem mellett 4 döntetlenje van a csapatnak, hatodikok a tabellán, miközben ahogy tavaly, idén is gyorsan búcsúztak a nemzetközi kupától. 

Dollt bírták a nézők sokáig, de mostanra elege lett a szurkolótábornak a senyvedésből és eredménytelenségből. A fradista portál azt írta még, hogy legutóbb 5 éve, még Détári Lajos regnálása idején keltek ki a szurkolók utoljára edzőjük ellen, és akkor nem sokkal később le is váltották a mestert.

Doll maga is reagált az őt ért kritikákra a fradi.hu-n. Nagyjából arról beszélt, hogy nem mindig az edző hibás, hanem néha a játékos is:

"(...) A múlt héten még skandálták a nevem, régóta benne vagyok a futballban, tudom kezelni ezt a helyzetet. Magyarországon gyakran előfordul, hogy ha nem megy jól a játék, azonnal az edzőt veszik elő, más országokban azért néha a játékosokat is kritizálják. Az a helyzet, hogy nem mindig csak az edző a hibás. (...) Most volt pár rossz mérkőzésünk, nem lettem rosszabb edző, mint azelőtt. (...) A siker közös, viszont ha nem jön a jó eredmény, akkor sokan az edző mögött bújnak el, mert az edző az első, akit elővesznek, de mondom, egészen jól tudom ezt kezelni." (csakfoci)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.