Cristiano Ronaldo lőtt egy csodagólt, messizett egyet, aztán akkorát fetrengett, hogy kiállították

futball
2017 augusztus 14., 04:11
comments 55

Mozgalmas meccse volt Cristiano Ronaldónak vasárnap, a Barcelona ellen. A Real Madrid és a Barca a spanyol szuperkupában mérkőznek egymással, bár a barcelonai odavágó után a madridi visszavágó már formalitásnak tűnik, a Real nagyon simán, 3:1-re nyert.

link Forrás

Második góljukat a csak az 59. percben beállt Ronaldo lőtte, alig három perccel azután, hogy Messi tizenegyesből egyenlített a 77. percben. Hatalmas gól volt. Ronaldo amúgy tíz perccel korábban már egy lesgólt is lőtt.

link Forrás

Az érvényes gólját sikerült ún. messizéssel ünnepelnie, vagyis a levetett, megfordított mezzét mutogatta a barcelonai közönségnek, amit ez annyira nem nyűgözött le.

link Forrás

Alig egy perccel később Ronaldo újra kiugrott a védők közül, majd akkorát taknyolt, hogy felporzott tőle a barcelonai gyep. Oka nem volt erre, mert bár volt a közelében barcelonai, bántani senki sem bántotta. Mivel alig egy perccel korábban a félmeztelen ünneplésért már kapott egy sárgát, a műesésért járó sárga már kiállítást ért. Ronaldo ezzel mentesítette magát a madridi visszavágótól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.