Csak azoknak nem kell majd vénaszkenner, akik miatt bevezették a vénaszkennert

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke személyesen tárgyalt a Groupama Aréna beléptetési rendje ellen tiltakozó, így az FTC meccseit már szezonok óta bojkottáló ultrákkal. A Blikk értesülései szerint a tárgyalások eredményre vezethettek, legalábbis erre utal, hogy értesüléseik szerint "szkenner nélküli beléptetést teszteltek".

Vagyis, ha jól értelmezem a hírt, azt vizsgálták, hogy vajon sikerül-e ellenőrzés nélkül beengedni embereket a stadionba.

Jól értettem. A FradiMob értesülései szerint sikerült átugorni a földre rakott lécet. Összejött a bravúr, az elmúlt hetekben sikerült ellenőrzés nélkül is beengedni embereket a tábor helyéül szolgáló B szektorba!

Foglaljuk tehát össze, mi történik: a Fradi pályájára a jövőben ellenőrzés nélkül engedhetik be azokat, akik miatt bevezették az ellenőrzést.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.