Csak azoknak nem kell majd vénaszkenner, akik miatt bevezették a vénaszkennert

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke személyesen tárgyalt a Groupama Aréna beléptetési rendje ellen tiltakozó, így az FTC meccseit már szezonok óta bojkottáló ultrákkal. A Blikk értesülései szerint a tárgyalások eredményre vezethettek, legalábbis erre utal, hogy értesüléseik szerint "szkenner nélküli beléptetést teszteltek".

Vagyis, ha jól értelmezem a hírt, azt vizsgálták, hogy vajon sikerül-e ellenőrzés nélkül beengedni embereket a stadionba.

Jól értettem. A FradiMob értesülései szerint sikerült átugorni a földre rakott lécet. Összejött a bravúr, az elmúlt hetekben sikerült ellenőrzés nélkül is beengedni embereket a tábor helyéül szolgáló B szektorba!

Foglaljuk tehát össze, mi történik: a Fradi pályájára a jövőben ellenőrzés nélkül engedhetik be azokat, akik miatt bevezették az ellenőrzést.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.