Csak azoknak nem kell majd vénaszkenner, akik miatt bevezették a vénaszkennert

POLITIKA
2017 augusztus 14., 11:35
comments 141

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke személyesen tárgyalt a Groupama Aréna beléptetési rendje ellen tiltakozó, így az FTC meccseit már szezonok óta bojkottáló ultrákkal. A Blikk értesülései szerint a tárgyalások eredményre vezethettek, legalábbis erre utal, hogy értesüléseik szerint "szkenner nélküli beléptetést teszteltek".

Vagyis, ha jól értelmezem a hírt, azt vizsgálták, hogy vajon sikerül-e ellenőrzés nélkül beengedni embereket a stadionba.

Jól értettem. A FradiMob értesülései szerint sikerült átugorni a földre rakott lécet. Összejött a bravúr, az elmúlt hetekben sikerült ellenőrzés nélkül is beengedni embereket a tábor helyéül szolgáló B szektorba!

Foglaljuk tehát össze, mi történik: a Fradi pályájára a jövőben ellenőrzés nélkül engedhetik be azokat, akik miatt bevezették az ellenőrzést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.