Csak azoknak nem kell majd vénaszkenner, akik miatt bevezették a vénaszkennert

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke személyesen tárgyalt a Groupama Aréna beléptetési rendje ellen tiltakozó, így az FTC meccseit már szezonok óta bojkottáló ultrákkal. A Blikk értesülései szerint a tárgyalások eredményre vezethettek, legalábbis erre utal, hogy értesüléseik szerint "szkenner nélküli beléptetést teszteltek".

Vagyis, ha jól értelmezem a hírt, azt vizsgálták, hogy vajon sikerül-e ellenőrzés nélkül beengedni embereket a stadionba.

Jól értettem. A FradiMob értesülései szerint sikerült átugorni a földre rakott lécet. Összejött a bravúr, az elmúlt hetekben sikerült ellenőrzés nélkül is beengedni embereket a tábor helyéül szolgáló B szektorba!

Foglaljuk tehát össze, mi történik: a Fradi pályájára a jövőben ellenőrzés nélkül engedhetik be azokat, akik miatt bevezették az ellenőrzést.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.