Jó reggelt! Most még jó, ma még jó lesz az idő

időjárás
2017 augusztus 14., 02:02
comments 46
Reggeli fények.
photo_camera Reggeli fények. Fotó: Susanne Nilsson/Flickr CC BY-SA 2.0

Kellemes reggelre ébredhettünk, legalábbis mi, a sarkkörről tévedésből ideszakadt klímakárosultak. Pillanatnyilag 12-18 fok van, a legmelegebbet megint a siófoki mérőállomás jelezte, amit lassan már megnéznék magamnak. Rendszeresen 2-3 fokkal melegebb van ott, mint bárhol az országban, ez kezd gyanús lenni. Lapozzunk.

Hétfőn délelőtt még az emberileg értelmezhető 20-22 fokos tartományon belül marad a hőmérséklet, és még délután se lesz az elviselhetőnél melegebb. 25-28 fok lesz a napi csúcshőmérséklet. Csapadékra egyáltelán nem kell számítani, felhősödésre is inkább csak az ország északi részén. Este 16-22 fokig hűlhet, ami ideális buliidő a fesztiválozóknak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.