Kihallgatása közben szúrta le a rendőrt egy terrorizmussal gyanúsított férfi Isztambulban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nyakon szúrt egy rendőrt egy terrorizmussal gyanúsított férfi Isztambulban. A rendőrség gyanúja szerint az ISIS-hez tartozó férfi pokolgépes merényletet készült elkövetni, ezért elfogták.

Kihallgatása során valahogy megkaparintott egy kést, amivel egy rendőrre támadt. A súlyosan megsérült rendőrt rögtön kórházba szállították, de az életét már nem sikerült megmenteni. A gyanúsított is életét vesztette, a leszúrt rendőr társai lelőtték. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.