Legnagyobb: rendőröknek akart füvet eladni a kassai díler

A Paraméter.sk számolt be a két hónappal ezelőtti esetről: a kassai díler éppen megalkudott volna a vételárról a civil ruhás rendőrökkel az utcán, mikor észrevette, hogy két egyenruhás tart felé. Ekkor elengedte a 15 eurót, az egyik vélt vásárló kezébe nyomta a cuccot, majd megpróbált meglépni. Nem sikerült. A nyomozóhatóság ma vádatemelt a lúzerdíler ellen, akit háromtól tíz évig tartó börtön fenyeget. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.