Magyarországra látogat Mako japán hercegnő, a fordított tündérmese főszereplője

külföld
2017 augusztus 14., 10:38
comments 58

Magyarországra látogat a japán uralkodóház két tagja, írja a Magyar Nemzet. Az augusztus 17-23 közti látogatás részleteire a császári udvar hivatalos közleménye nem tér ki, az viszont kiderül belőle, hogy az öröklési sorban második Akisino herceg a magyar állattenyésztés, lánya, a 25 éves Mako hercegnő pedig a képzőművészet iránt érdeklődik. Ami annyiban nem meglepő, hogy Akisino a haszonállatok háziasítását kutatja, Mako pedig művészetből és muzeológiából PhD-zik épp.

Mako hercegnő a császári család egyik legnépszerűbb tagja, ő az, aki éppen lemondani készül a rangjáról, hogy összeházasodhasson közember kedvesével.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.