Megpróbálják felderíteni Salah Abdeslam magyarországi kapcsolatait

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Francia kérésre tovább vizsgálják Salah Abdeslam magyarországi kapcsolatrendszerét a magyar hatóságok. A Magyar Idők szerint mindenkit megpróbálnak azonosítani, akivel akár csak egyszer is kapcsolatba lépett magyarországon a francia születésű, Belgiumban élt férfi.

Abdeslamot a 2015. november 13-i párizsi és a 2016. márciusi brüsszeli terrortámadásokkal is összefüggésbe hozták, a francia és belga hatóságok szerint a támadások elkövetőit Abdeslam Magyarországon át csempészte Nyugat-Európába, a csoport tagjai legalább egy ideig Magyarországon vásárolt feltöltőkártyákat használtak az egymás közti kommunikációjukban.

Abdeslam a francia hatóságok szerint 2015-ben háromszor is Magyarországon járt. (Via MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.