Egymillió dollárt kell fizetnie a 31 éves tanárnőnek, aki lefeküdt 15 éves diákjával

Tbg
oktatás
2017 augusztus 15., 05:29
comments 208

Nemcsak tíz évet kell börtönbe tölteni, de egymillió dollárt is fizetnie kell annak az oklahomai nőnek, aki tanárként elcsábította 15 éves diákját, és többször szexelt vele.

Jennifer Caswellt a fiú és édesapja perelte be, miután 2014-ben fény derült az esetre. A Fox News szerint a nő nem fogja tudni kifizetni a büntetést.

Az ügyben már megítéltek a családnak 125 ezer dollárt, ezt az iskolának kell fizetnie azért, mert az ügy elején igyekezett elkenni a botrányt.

A nő több alkalommal, házában, a fiú édesapjának házában és egy autóban is közösült a diákkal, sőt azután is felkereste, hogy a srác elköltözött anyjához Mississippibe. A fiú ekkor értesítette a hatóságokat. (FNews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.