Leütötte a kiállított játékost az eltiltott játékos Gyöngyöshalászon

„A Heves Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a fiatalkorúval szemben, aki életveszélyes koponyasérülést okozott tavaly ősszel egy kiállított játékosnak a Gyöngyöshalász – Gyöngyöstarján utánpótlás labdarúgó mérkőzésen.”

A meccs 2016. október 29-én játszódott, a Gyöngyöshalász színeibe igazolt, egyébként gyöngyöspatai illetőségű vádlott a meccsre mint néző látogatott el.

Amikor azonban a játékvezető kiállított egy játékost (második sárga lap miatt), az öltöző felé igyekvő sportolót a vádlott hasba rúgta, majd úgy halántékon ütötte, hogy elájult, mentők vitték el.

A férfit rendőrök vezették el, a meccset félbeszakították.

Az elkövetőt a főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja. A fiú ellen már folyamatban van egy másik büntetőeljárás is, melyben az Egri Járási és Nyomozó Ügyészség emelt vádat vele és társaival szemben súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt. (Ügyészség)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.