Leütötte a kiállított játékost az eltiltott játékos Gyöngyöshalászon

Tbg
futball
2017 augusztus 15., 09:21
comments 22

„A Heves Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a fiatalkorúval szemben, aki életveszélyes koponyasérülést okozott tavaly ősszel egy kiállított játékosnak a Gyöngyöshalász – Gyöngyöstarján utánpótlás labdarúgó mérkőzésen.”

A meccs 2016. október 29-én játszódott, a Gyöngyöshalász színeibe igazolt, egyébként gyöngyöspatai illetőségű vádlott a meccsre mint néző látogatott el.

Amikor azonban a játékvezető kiállított egy játékost (második sárga lap miatt), az öltöző felé igyekvő sportolót a vádlott hasba rúgta, majd úgy halántékon ütötte, hogy elájult, mentők vitték el.

A férfit rendőrök vezették el, a meccset félbeszakították.

Az elkövetőt a főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja. A fiú ellen már folyamatban van egy másik büntetőeljárás is, melyben az Egri Járási és Nyomozó Ügyészség emelt vádat vele és társaival szemben súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt. (Ügyészség)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.