Megválasztották a Premier League valaha volt legszebb gólját, és pont az lett, amelyikre gondolnál

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A BBC Sport olvasóit szavaztatta meg angol közszolgálati csatorna, hogy mondják meg, kié volt az 1992-ben alapított Premier League 25 éves történetének legnagyobb varázslója, azaz ki lőtte a legszebb gólt az azóta eltelt idényekben. 

A holland Dennis Bergkamp legendás befordulós gólja nyert a Newcastle ellen, ami ráadásul nem csak mágikus volt, de fontos is és hozzájárult ahhoz, hogy az Arsenal 2002-ben megnyerje a bajnokságot. Csak kicsivel kapott viszont több szavazatot, mint a második helyezett a Leeds United-ben játszó, nigériai Anthony Yeboah sütője lett 1995-ből a Wimbledon ellen: 

Harmadik a 2011-ben még a United-ban játszó Wayne Rooney emlékezetes ollózása a városi rivális Manchester City ellen:

(BBC Sport)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.