Valósággal lángolt a stadion, félbeszakadt a Hertha meccse

foci
2017 augusztus 15., 06:20
comments 30

El kellett hagyniuk a pályát a játékosoknak a Hansa Rostock és a Hertha Berlin kupameccsén, akkora tűzijátékba kezdtek a hazai szurkolók a meccs második félidejének derekán. Gyújtogatás és rakétázás párhuzamosan zajlott, 10 percig állt a meccs a Németországban egyébként elég ritkának számító balhé miatt. Végül Dárdai Pál és csapata jött ki jobban a balhéból: az utolsó percekben két gólt szerezve legyőzték a harmadosztályú hazai csapatot. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.