Hagyományos és modern

kreatív
2017 augusztus 16., 18:46

A szilvalekvár főzése igen hosszadalmas folyamat. Sok esetben több napon keresztüli állandó felügyeletet igényel, ha hamisítatlan ízvilágú, hagyományos szilvalekvárt szeretnénk előállítani. Ennek érdekében vezettük be az ingatlanpiacra a konyhás hálószoba intézményét, mely lehetővé teszi a lekvár szimultán kavargatását és a pihentető szunyókálást. Jelenleg az amerikai konyhás hálószoba nevet viseli, de folyamatban van a "szatmári hálószoba" elnevezés levédetése.


Köszi, Rita!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.