Most már biztos, hogy megint Daniel Craig lesz James Bond

Daniel Craig hivatalosan is megerősítette Stephen Colbert kedd esti talk show-jában, hogy a Bond-sorozat következő, 25. részében is ő alakítja majd a legendás titkosügynököt. Erről már korábban is volt szó, de csak Craig mostani bejelentésével vált hivatalossá.

Craig nyilatkozatából az is kiderült, hogy utoljára fogja ő játszani Bondot. "Látványos búcsút szeretnék, alig várom már" - mondta Colbertnek. Craig az esti show-ra tartogatta a bejelentést, amit jelez, hogy kedd délelőtt egy bostoni rádiónak még azt nyilatkozta, hogy "nincs végleges döntés". Colbert műsorában aztán mindenkitől bocsánatot kért, akinek még napközben adott interjút, és elhallgatta az igazságot.

A 49 éves angol színész a 2006-ban bemutatott Casino Royalban alakította először Bondot, azóta a széria három darabjában (A Quantum csendje, 007 - Skyfall, 007 Spectre: A Fantom visszatér) szerepelt. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.