77 millióért megtervezték a vizes vb közlekedését, aztán még 10 milliót rá kellett költeni, mert arról nem volt szó, hogy ezt kommunikálni is kell

Az mfro.hu újabb szerződésmódosítást talált a Közbeszerzési Hatóság oldalán, amiből kiderül, hogy a Bp2017 Kft. és a FŐMTERV Mérnöki Tervező Zrt. eredeti megállapodásába azért nyúltak bele, mert a feladatból kimaradt a lényegi rész.

Tavaly decemberben hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban állapodtak meg a vizes vb közlekedésének megtervezéséről. A Főmterv ezért nettó 76,6 millió forintot kapott, és el is végezte a feladatot.

Csakhogy a szerződést idén májusban módosítani kellett, mert addig nem volt a szerződésben, hogy a kitervelt útvonalakat kommunikálni is kell az érintettek, vagyis a versenyzők, a csapatok és a nézők felé. Így a Főmtervnek a vébére igyekvőket útba igazító szórólapokat és táblákat is kellett gyártania, plusz 9,9 millió forintért. Ez mondjuk aprópénz a kb. 130 milliárdos rendezvényhez képest. (mfor.hu)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.