77 millióért megtervezték a vizes vb közlekedését, aztán még 10 milliót rá kellett költeni, mert arról nem volt szó, hogy ezt kommunikálni is kell

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Az mfro.hu újabb szerződésmódosítást talált a Közbeszerzési Hatóság oldalán, amiből kiderül, hogy a Bp2017 Kft. és a FŐMTERV Mérnöki Tervező Zrt. eredeti megállapodásába azért nyúltak bele, mert a feladatból kimaradt a lényegi rész.

Tavaly decemberben hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban állapodtak meg a vizes vb közlekedésének megtervezéséről. A Főmterv ezért nettó 76,6 millió forintot kapott, és el is végezte a feladatot.

Csakhogy a szerződést idén májusban módosítani kellett, mert addig nem volt a szerződésben, hogy a kitervelt útvonalakat kommunikálni is kell az érintettek, vagyis a versenyzők, a csapatok és a nézők felé. Így a Főmtervnek a vébére igyekvőket útba igazító szórólapokat és táblákat is kellett gyártania, plusz 9,9 millió forintért. Ez mondjuk aprópénz a kb. 130 milliárdos rendezvényhez képest. (mfor.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.