Egy répa köré szorulva találta meg 13 éve elveszített jegygyűrűjét egy kanadai nő

külföld
2017 augusztus 17., 07:33
comments 52

Kertjének gyomlálásakor 13 éve elveszítette jegygyűrűjét egy kanadai nő, akinek menye a minap meglelte az ékszert egy szabálytalan formájú sárgarépán.

A 84 éves Mary Grams alig hitt a szemének, amikor meglátta, hogy belenőtt a sárgarépa gyémántgyűrűjébe, amelynek megtalálására már rég feladta a reményt.
Grams elmondta, soha nem merte bevallani öt éve elhunyt férjének a gyűrű elvesztését, csupán fiának mondta el. "Megkönnyebbültem és boldog vagyok. Belenőtt a gyűrűbe. Képtelen vagyok megérteni, hogyan."

photo_camera Fotó: Twitter

Az Alberta államban lévő Armena közelében lévő farmjukon Grams menye kutyája társaságában sárgarépát szedett a vacsorához. (A farm 105 éve van a család tulajdonában, itt élt annak idején Mary Grams is.)

Répaszedés közben figyelt fel a nő egy furcsán nőtt sárgarépára. Meg akarta etetni kutyájával, de aztán meggondolta magát és bedobta vödrébe. Csak répamosáskor vette észre a gyűrűt rajta és elmondta férjének, hogy mire lelt. Azonnal felhívták anyósát. 

Annyira fura volt, hogy a répa tökéletesen keresztül nőtt a gyűrűn - hangoztatta.
Az ékszert szappannal megmosták, és amikor Grams asszony ujjára húzta, ugyanolyan könnyedén csúszott fel rá, mint eljegyzésükkor. (MTI, Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.