Egy répa köré szorulva találta meg 13 éve elveszített jegygyűrűjét egy kanadai nő

Kertjének gyomlálásakor 13 éve elveszítette jegygyűrűjét egy kanadai nő, akinek menye a minap meglelte az ékszert egy szabálytalan formájú sárgarépán.

A 84 éves Mary Grams alig hitt a szemének, amikor meglátta, hogy belenőtt a sárgarépa gyémántgyűrűjébe, amelynek megtalálására már rég feladta a reményt.
Grams elmondta, soha nem merte bevallani öt éve elhunyt férjének a gyűrű elvesztését, csupán fiának mondta el. "Megkönnyebbültem és boldog vagyok. Belenőtt a gyűrűbe. Képtelen vagyok megérteni, hogyan."

Fotó: Twitter

Az Alberta államban lévő Armena közelében lévő farmjukon Grams menye kutyája társaságában sárgarépát szedett a vacsorához. (A farm 105 éve van a család tulajdonában, itt élt annak idején Mary Grams is.)

Répaszedés közben figyelt fel a nő egy furcsán nőtt sárgarépára. Meg akarta etetni kutyájával, de aztán meggondolta magát és bedobta vödrébe. Csak répamosáskor vette észre a gyűrűt rajta és elmondta férjének, hogy mire lelt. Azonnal felhívták anyósát. 

Annyira fura volt, hogy a répa tökéletesen keresztül nőtt a gyűrűn - hangoztatta.
Az ékszert szappannal megmosták, és amikor Grams asszony ujjára húzta, ugyanolyan könnyedén csúszott fel rá, mint eljegyzésükkor. (MTI, Guardian)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.