Magángéppel vitte nyaralni új párja Sarka Katát

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Story Magazin szerint pazar nyaralással örvendeztette meg Sarka Katát új kedvese, a titokzatos B. István. A lap úgy tudja, hogy magángéppel mentek az Egyesült Államokba, összesen egy hetet töltöttek ötcsillagos körülmények között Orlandóban, és Miamiban. A kirándulásra Sarka magával vitte gyermekeit és szüleit is. A Story szerint a kirándulás több tízmillióba kerülhetett.  (via 24.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.