Összetrágyázta a goromba vámos autóját egy dühös vermonti gazda

A vermonti férfit azzal vádolják, hogy szándékosan borította be az adó- és vámhatóság egy járőrének autóját folyékony trágyával. 

Az 53 éves Mark Johnsonnak csütörtökön kell megjelennie a bíróság előtt. A férfi elmondása szerint az incidens azután történt, hogy szóváltásba keveredett az autót vezetőt vámossal. Johnson azt kifogásolta, hogy a bevándorlásért felelős hatóságok miért nem tesznek többet azért, hogy megakadályozzák az államba jövő illegális bevándorlókat, akik aztán a farmokon dolgoznak. Johnson elmondása szerint a férfi durva volt vele. De ennek ellenére azt állítja a férfi, hogy nem látta, hogy az autó mögötte van, amikor beindította a trágyaszóróját. 

Hogy ez mennyire hihető történet, azt majd a bíróság eldönti. (AP)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.