Hogy lehet még mindig Jennifer Aniston a világ egyik legjobban fizetett színésznője?

A héten mi is megírtuk, hogy Emma Stone lett a világ legjobban fizetett színésznője, miután a Forbes becslése szerint 26 millió dollár adózás előtti bevételre tett szert 2016 júniusa és 2017 júniusa között. Az elmúlt két évben legtöbbet kereső Jennifer Lawrence visszacsúszott a harmadik helyre, míg a második helyen Jennifer Aniston áll.

Ez az a pont, ahol biztos sokakban merül fel a kérdés, hogy ez hogyan lehetséges. Aniston alig játszik nagy filmekben, az elmúlt 12 hónapban pár kisebb volumenű alakítása volt csak, mégis simán lenyomta bevételben Hollywood legmenőbb színésznőit (Emma Stonet kivéve).

A Quartz szerencsére utánajárt a feszítő kérdésnek és a következőt találták: egyrészt a 48 éves színésznő rendkívül ügyesen köt reklámszerződéseket. Arcát adja az Emirates légitársaságnak, a Coca Cola által gyártott Smartwaternek és a Johnson & Johnsonnak is. Emellett részesedése van a Living Proof nevű kozmetikai cégben, amit tavaly adtak el ismeretlen áron az Unilevernek.  

Ezen kívül bőven jár még neki még jogdíj a Jóbarátok után. A sorozat, mely igazán híressé tette, ugyan már több mint egy évtizede véget ért, de Aniston több mint egy évtizede szerepel a tíz legtöbbet kereső színésznő éves listáján. 

Ehhez képest már szinte jelentéktelen pénz lehet az, amit pár kisebb szerepéért kapott az elmúlt évben. Feltűnt egy vígjátékban, egy animációs mesefilmben hangként és egy Sundancere szánt indie drámában is. 

A lista élén álló Stone bevételei ezzel szemben elsősorban filmes szerepeiből jöttek: az Oscar-díjas főszerepe a La La Landban volt a legnagyobb bevételi forrása tavaly. A harmadik helyre beérő Lawrence bevételein is sokat dobott ugyan a Diorral kötött szerződése, de ott is a filmeké a főszerep, főleg Darren Aronofsky készülő, Mother! című alkotásában nyújtott alakítása. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.