Hogy lehet még mindig Jennifer Aniston a világ egyik legjobban fizetett színésznője?

2017 augusztus 18., péntek 4:41
110

A héten mi is megírtuk, hogy Emma Stone lett a világ legjobban fizetett színésznője, miután a Forbes becslése szerint 26 millió dollár adózás előtti bevételre tett szert 2016 júniusa és 2017 júniusa között. Az elmúlt két évben legtöbbet kereső Jennifer Lawrence visszacsúszott a harmadik helyre, míg a második helyen Jennifer Aniston áll.

Ez az a pont, ahol biztos sokakban merül fel a kérdés, hogy ez hogyan lehetséges. Aniston alig játszik nagy filmekben, az elmúlt 12 hónapban pár kisebb volumenű alakítása volt csak, mégis simán lenyomta bevételben Hollywood legmenőbb színésznőit (Emma Stonet kivéve).

A Quartz szerencsére utánajárt a feszítő kérdésnek és a következőt találták: egyrészt a 48 éves színésznő rendkívül ügyesen köt reklámszerződéseket. Arcát adja az Emirates légitársaságnak, a Coca Cola által gyártott Smartwaternek és a Johnson & Johnsonnak is. Emellett részesedése van a Living Proof nevű kozmetikai cégben, amit tavaly adtak el ismeretlen áron az Unilevernek.  

Ezen kívül bőven jár még neki még jogdíj a Jóbarátok után. A sorozat, mely igazán híressé tette, ugyan már több mint egy évtizede véget ért, de Aniston több mint egy évtizede szerepel a tíz legtöbbet kereső színésznő éves listáján. 

Ehhez képest már szinte jelentéktelen pénz lehet az, amit pár kisebb szerepéért kapott az elmúlt évben. Feltűnt egy vígjátékban, egy animációs mesefilmben hangként és egy Sundancere szánt indie drámában is. 

A lista élén álló Stone bevételei ezzel szemben elsősorban filmes szerepeiből jöttek: az Oscar-díjas főszerepe a La La Landban volt a legnagyobb bevételi forrása tavaly. A harmadik helyre beérő Lawrence bevételein is sokat dobott ugyan a Diorral kötött szerződése, de ott is a filmeké a főszerep, főleg Darren Aronofsky készülő, Mother! című alkotásában nyújtott alakítása. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt