Ezt most sajnos nagyon benézte az irritáló Instagramos spamrobot

Aki szokott Instagramozni, az már biztosan találkozott a Champic nevű, internetes amatőr fotóversenyekkel foglalkozó cég spamrobotjaival, akik kérés és válogatás nélkül pofátlanul odakommentelik a megfelelő hashtaggel ellátott fotók alá, hogy ez a kép nagyon fasza, indulni kéne vele a Champic fotóversenyén. Például így:

444-es fejlesztőnk, Löki Levente nemrég feltöltött az Instagramjára egy képet egy szerencsétlen madár hetek óta aszalódó teteméről, amik mellé viccből finedining, mutimiteszel hashtageket írt. A poén nem itt kezdődik, hanem ott, hogy a buta spamrobot ezt is azonnal megtalálta, és a következő kommentet hagyta alatta:

A nyugalom megzavarására potenciálisan alkalmas kép eredetije: https://www.instagram.com/p/BX0D0maHB4W/Fotó: Instagram/@lencsemonster

Ezt nevezem igazságszolgáltatásnak. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű