Ezt most sajnos nagyon benézte az irritáló Instagramos spamrobot

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Aki szokott Instagramozni, az már biztosan találkozott a Champic nevű, internetes amatőr fotóversenyekkel foglalkozó cég spamrobotjaival, akik kérés és válogatás nélkül pofátlanul odakommentelik a megfelelő hashtaggel ellátott fotók alá, hogy ez a kép nagyon fasza, indulni kéne vele a Champic fotóversenyén. Például így:

444-es fejlesztőnk, Löki Levente nemrég feltöltött az Instagramjára egy képet egy szerencsétlen madár hetek óta aszalódó teteméről, amik mellé viccből finedining, mutimiteszel hashtageket írt. A poén nem itt kezdődik, hanem ott, hogy a buta spamrobot ezt is azonnal megtalálta, és a következő kommentet hagyta alatta:

A nyugalom megzavarására potenciálisan alkalmas kép eredetije: https://www.instagram.com/p/BX0D0maHB4W/Fotó: Instagram/@lencsemonster

Ezt nevezem igazságszolgáltatásnak. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.