Ezt most sajnos nagyon benézte az irritáló Instagramos spamrobot

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Aki szokott Instagramozni, az már biztosan találkozott a Champic nevű, internetes amatőr fotóversenyekkel foglalkozó cég spamrobotjaival, akik kérés és válogatás nélkül pofátlanul odakommentelik a megfelelő hashtaggel ellátott fotók alá, hogy ez a kép nagyon fasza, indulni kéne vele a Champic fotóversenyén. Például így:

444-es fejlesztőnk, Löki Levente nemrég feltöltött az Instagramjára egy képet egy szerencsétlen madár hetek óta aszalódó teteméről, amik mellé viccből finedining, mutimiteszel hashtageket írt. A poén nem itt kezdődik, hanem ott, hogy a buta spamrobot ezt is azonnal megtalálta, és a következő kommentet hagyta alatta:

A nyugalom megzavarására potenciálisan alkalmas kép eredetije: https://www.instagram.com/p/BX0D0maHB4W/Fotó: Instagram/@lencsemonster

Ezt nevezem igazságszolgáltatásnak. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!