Még utoljára rám néztél, de én nem mentem utánad

Szerda este (08. 16.) a Telepen mondott csütörtököt az ügyünk. Én egy barátommal söröztem a fal melletti kiugrón, Te egy barátnőddel velünk szemben a padon. A mellékelt ábra a szépségeden kívül nagyjából mindent visszaad. 

Kék ruhát viseltél, rajtam szürke póló és kék rövidnadrág volt, többször összeakadt a tekintetünk, sajnos mire észbe kaptam, már késő volt. A Madách tér felé távoztatok, még utoljára rám néztél, de én nem mentem utánad. Hiba volt, ha adsz még egy esélyt, nézhetjük egymást életünk végéig.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.