Még utoljára rám néztél, de én nem mentem utánad

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szerda este (08. 16.) a Telepen mondott csütörtököt az ügyünk. Én egy barátommal söröztem a fal melletti kiugrón, Te egy barátnőddel velünk szemben a padon. A mellékelt ábra a szépségeden kívül nagyjából mindent visszaad. 

Kék ruhát viseltél, rajtam szürke póló és kék rövidnadrág volt, többször összeakadt a tekintetünk, sajnos mire észbe kaptam, már késő volt. A Madách tér felé távoztatok, még utoljára rám néztél, de én nem mentem utánad. Hiba volt, ha adsz még egy esélyt, nézhetjük egymást életünk végéig.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.