Trump nem megy el az egyik legrangosabb művészeti díjátadóra, mert akkor a díjazottak nem mennének el rá

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Kennedy Center Honors díjátadón 1978 óta minden év decemberében olyanoknak adnak át díjakat a Kennedy Center operaházában, akik kiemelkedő művészeti tevékenységükkel nagy hatással voltak az amerikai kultúrára. 2015-ben például George Lucas, 2016-ban Al Pacino is kapott ilyen díjat, egy szivárványszínű szalagot.

The Kennedy Center Honors Ribbon 

Idén Carmen de Lavallade táncost, Gloria Estefan énekest, LL Cool J rappert, Norman Lear tévést és Lionel Richie énekest jelölték a díjra.

Közülük Lionel Richie, Norman Lear és Carmen de Lavallade mondta, hogy amennyiben az elnök is részt vesz, bojkottálni fogják a díjátadó azon részét, amikor a díjazottakat a Fehér Házban fogadják. De Lavallade úgy nyilatkozott, 

saját maga és a kormány törekvéseit összeegyeztethetetlennek találja.

Gloria Estefan ezzel szemben azt mondja, elfogadja a meghívást, hogy kihasználja az alkalmat és Trumppal a bevándorlás helyzetéről beszélgessen. LL Cool J, az első rapper a díjátadó történetében szintén elfogadta a meghívást. 

Donald és Melania Trump ennek fényében úgy döntöttek, az idei Kennedy Center Honors díjátadó egyik eseményén sem vesznek részt. A Kennedy Center tiszteletben tartja és megköszönte a gesztust. A díjátadót idén 2017. december 3-án tartják. (CBS)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.