Egy ember meghalt a Stadionoknál, ahonnan több, zavartan viselkedő embert is kórházba vittek

Azt írja a 24.hu, hogy a budapesti mentők több, zavartan viselkedő embert vittek kórházba a Stadionok környékről. A lap szerint ugyanarra, a Hungária körúton nem sokkal délelőtt 11 előtt egy járőr egy földön fekvő embert talált, aki nem mutatott életjeleket, és már a mentők sem tudtak rajta segíteni.

Egy mentő érkezik a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház megújult sürgősségi osztályára 2016. április 6-án.Fotó: Balázs Attila/MTI

A holttest esetében nem merült fel idegenkezűség gyanúja, de a BRFK a lappal közölte: a jelzések alapján új pszichoaktív anyaggal való visszaélés gyanúja miatt indult nyomozás ismeretlen tettes ellen. Az Országos Mentőszolgálat hétfőre ígért tájékoztatást. (24)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.