A Fekete-tengeren tartóztattak fel egy migránshajót

POLITIKA
2017 augusztus 21., 10:04
comments 58

Migránsokkal teli halászhajót fogott el vasárnap a román parti őrség. A román zászló alatt hajózó bárka Mangalia kikötőjébe tartott fedélzetén hetven migránssal, akik szíriai és iraki állampolgárnak vallották magukat.

A Fekete-tengeren feltartóztatott bárka talán egy új migrációs útvonal keletkezését jelzi. A román hatóságok tájékoztatása szerint a hétvégén két olyan migránscsoportot is feltartóztattak Nagylak térségében, amely a magyar-román zöldhatárra tartott. Magyarország és Románia határát Orbán Viktor és kormánya még nem zárta le kerítéssel. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.