Neymar félelmetes mutatványokkal mutatkozott be Párizsban

foci
2017 augusztus 21., 06:37
comments 49

6-2-re győzött hazai pályán a Paris St. Germain a francia élvonal harmadik fordulójában a Toulouse ellen. Végre hazai pályán is bemutatkozhatott a bajnokcsapat 222 millió eurós igazolása, a brazil Neymar, aki az első körben még nem játszhatott, és aki Barcelonát hagyta ott a francia bajnokságért és évi nagyjából 40 millió fontért. 

A meccs szinte csak brazil a klasszisról szólt: már a mérkőzés előtt őt mutatta a kamera, miközben alig bírt könnyeivel a barcelonai terrortámadás áldozataiért tartott egyperces gyászszünet alatt. Aztán belelendült. Ugyan a vendégek szereztek vezetést, a 31. percben jött Neymar, egy tökéletes visszahúzós passz és az egyenlítés. 

link Forrás

Már biztos vezetés tudatában jött egy szokásos Neymar-mágia, súrolva a sportszerűség határait:

link Forrás

Végül az ellenfél totális demoralizálása, egy egészen félelmetes szóló: 

link Forrás

Adott Neymar még két gólpasszt is a meccsen. A győzelemmel három forduló után a PSG 9 pontos, Neymar két meccsen 3 gólt lőtt. 

Volt néhány keresetlen szava volt klubja vezetése felé is a meccs után. Azt nyilatkozta, hogy csalódott bennük, és sajnálja a volt játékostársait, hogy ilyen board dolgozik felettük, mert sokkal jobbat érdemelnek. (EPSN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.