Pintér mester továbbra is számít a "Puskás Akadémia Maradonájára"

Pintér Attila, a Puskás Akadémia mestereFotó: Czeglédi Zsolt

2-1-el sikerüt két vállra fektetnie a Balmazújvárost hétvégén a Puskás Akadémia csapatának. A bravúr aligha sikerült volna Sallai Roland nélkül, aki remek játékkal járult hozzá a sikerhez, bár kellett hozzá némi szerencse, és egy hihetetlen madár kapushiba is:

A meccs hazai hőse az a Sallai Roland volt, aki félig-meddig az akadémia saját nevelésű játékosának számít, és akiről Orbán Viktor is követendő példaként beszélt még nemrég egy interjúban. A 20 éves játékos a Palermo csapatából tért vissza ideiglenesen Felcsútra, amíg nem talál magának csapatot, és addig is a Puskást erősíti. Pintér mester mindenesetre örülne ha maradna, így nyilatkozott róla: 

  „Nekem azt mondták a vezetők, hogy építsem föl, hiszen későn csatlakozott hozzánk. Az is igaz, voltak kérői, de velük az egyesület nem tudott megegyezni. Én számítok rá, hiszen tehetséges játékos. Ő a Puskás Akadémia Maradonája, hiszen azt gondolom, nagyon nagy dolog tíz-tizenegy év alatt olyan játékost kinevelni, aki az olasz első osztályig eljut. Nagyon nagy értéke a Puskás Akadémiának, természetes, hogy számít a csapat az ilyen játékosaira, és nem akarja elherdálni.”

Pintér persze kicsit azért hajlított az igazságon, mert tény, hogy Sallai már egészen fiatal korában a Puskás Akadémián acélosodott, pályáját Diósgyőrben kezdte, Siófokon folytatta, utána került Felcsútra. Nyolc éve a Puskás játékosa, a Serie A-ban is kölcsönben játszott. (Nemzeti Sport)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.