A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint "egy politikus nem engedheti meg magának, hogy kiszemeljen egy csoportot, és azokat megsértse"

politika
2017 augusztus 22., 06:16
comments 217

Az M1 kedd reggeli műsorfolyamában indokolta meg a Fidesz kommunikációs igazgatója, hogy miért is indít tájékoztató kampányt a kormány a nyugdíjasok informálására Vona Gábor, a Jobbik elnökének szavairól. Hidvéghi Balázs szerint 

"egy politikus nem engedheti meg magának, hogy kiszemeljen egy csoportot, és azokat megsértse."

Ha pedig "egy politikus mégis megsért egy csoportot, akkor bocsánatot kell kérnie." Hidvéghi Balázs tájékoztatása szerint a telefonos és e-mailes tájékoztató akció várhatóan a következő egy hétben, tíz napban zajlik majd.

Sajnos az nem derült ki, hogy Semjén Zsolt bocsánatot fog-e kérni bárkitől hétvégi kijelentése miatt, miszerint 

"PC módon tudnék olyan népcsoportot, pontosabban olyan csoportokat mondani Magyarországon, akik életükben egy fillér adót nem fizettek, mégis abszurd lenne azt mondani, hogy ne legyen szavazati joguk."

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.