Miniszoknyás nők fotójával sikerült eladni az afgán háborút Trumpnak

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Donald Trump sok megfigyelőt meglepve megszegte egyik, a választási kampány alatt sokat hangoztatott ígéretét, és bejelentette hétfőn, hogy ahelyett, hogy kivonulna Afganisztánból, inkább megemeli az ott állomásoztatott csapatok létszámát. De hogyan sikerült meggyőzni erről Trumpot nemzetbiztonsági tanácsadójának, McMaster tábornoknak, ha a másik oldalon volt a vitában Donald Trump fő bizalmasa, Stephen Bannon, aki lényegében emiatt a konfliktus miatt kiszorult a Fehér Házból?

A Washington Post írja meg a választ: "Az egyik módszer, amit McMaster felhasznált arra, hogy elkötelezetté tegye az elnököt, hogy bemutassa: Afganisztán sem reménytelen hely. Mutatott neki egy 1972-es képeslapot Kabulból, amin miniszoknyás nők sétálnak mosolyogva. Ezzel azt akarta egyértelművé tenni számára, hogy léteztek már ott nyugati normák, és akár vissza is térhetnek oda." Erről a képről van szó:

(Washington Post, Qz)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.