Miniszoknyás nők fotójával sikerült eladni az afgán háborút Trumpnak

2017 augusztus 22., kedd 21:59
144

Donald Trump sok megfigyelőt meglepve megszegte egyik, a választási kampány alatt sokat hangoztatott ígéretét, és bejelentette hétfőn, hogy ahelyett, hogy kivonulna Afganisztánból, inkább megemeli az ott állomásoztatott csapatok létszámát. De hogyan sikerült meggyőzni erről Trumpot nemzetbiztonsági tanácsadójának, McMaster tábornoknak, ha a másik oldalon volt a vitában Donald Trump fő bizalmasa, Stephen Bannon, aki lényegében emiatt a konfliktus miatt kiszorult a Fehér Házból?

A Washington Post írja meg a választ: "Az egyik módszer, amit McMaster felhasznált arra, hogy elkötelezetté tegye az elnököt, hogy bemutassa: Afganisztán sem reménytelen hely. Mutatott neki egy 1972-es képeslapot Kabulból, amin miniszoknyás nők sétálnak mosolyogva. Ezzel azt akarta egyértelművé tenni számára, hogy léteztek már ott nyugati normák, és akár vissza is térhetnek oda." Erről a képről van szó:

(Washington Post, Qz)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt