Pénzmosással és vesztegetéssel vádolják a román Digi-csoport több vezetőjét

bűnügy
2017 augusztus 22., 15:10

Vádat emeltek Romániában a Digi cégcsoport több jelenlegi és volt vezetője ellen egy korrupciós ügyben, amelyben a telekommunikációs vállalatot megvesztegetéssel gyanúsítják, írja az MTI.

A vádlottak között van a telekommunikációs cég vezérigazgatója, Serghei Bulgac is. Őt pénzmosással gyanúsítják egy televíziós sportközvetítési jog megvásárlásával kapcsolatos ügyben.

A román cégcsoport Románián és Magyarországon kívül a spanyol és az olasz piacon is aktív. Egy hónapja derült ki, hogy a Digi veszi meg a magyarországi Invitelt is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.