Storck: Ismét szervezett, egységes csapat benyomását kell keltenünk

Közel kétszázan fogadták el meghívását a válogatott következő meccseire azok közül, akik a helyszínen "élvezték" az andorrai vereséget, vallotta be Bernd Storck a Nemzeti Sportnak adott interjújában. A szövetségi kapitány szerint szeretett volna "valamit visszaadni nekik mindabból, amit ők tettek a válogatottért." Reméli, hogy a szebbik arcát mutatja majd a lett és a portugál válogatott elleni világbajnoki selejtezőkön a magyar válogatott. Az andorrai kudarc után minden kerettagot egyesével felkeresett és átbeszélték a történteket. 

"Tudatosítottam bennük, mit jelent a válogatottban szerepelni, és mennyire fontos, hogy egyénileg is tisztességesen felkészüljenek az előttük álló nemzetközi feladatokra. Mindenki tudja, mi a feladata, mindenki megkapta az egyénre szabott edzéstervét. Dolgozni kell, ahogyan eddig is, sőt még keményebben. Elmondtam még, hogy minden esetben egységesnek kell maradnunk. Még akkor is, ha valamit elszúrtunk,"

mondta Stock.

Fotó: PASCAL PAVANI

Egyetlen játékos sem éreztette vele, hogy nem feltétlen örül, hogy továbbra is ő vezeti a válogatott, mondta. "Sohasem éreztem viszont, hogy bárki is ellenem fordulna, ugyanakkor ami volt, elmúlt", tette hozzá. Arra a kérdésre, hogy az igazán bátor játékosok hiányoznak a mai magyar futballból, úgy válaszolt, hogy ezt nem így látja. 

"A labdarúgóink alkalmasak a feladatra. Már az utánpótlás-válogatottaknál is célirányosan igyekszünk felkészíteni őket. Lényeges viszont, hogy tudják, mit kell tenniük, hogyan és merre kell mozogniuk, ha nincs náluk a labda. Elfogadhatatlannak tartom, hogy védőink sárga lap nélkül hozták le az andorrai mérkőzésünket,"

jelentette ki Storck.  

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.