Hová tűnt Orbán Viktor?

Augusztus 21-én kellett volna újra munkába állnia Magyarország miniszterelnökének, aki az előzetes tájékoztatások alapján augusztus 20-ig volt szabadságon. Augusztus 23-án, délután 1 óra 7 perckor, vagyis két és fél nappal azután fordultam kérdéssel Havasi Bertalanhoz, a miniszterelnök sajtófőnökéhez, hogy Orbán Viktornak újra munkába kellett volna állnia.

A Zoom hétfőn még úgy értesült, hogy másnap összevont ülést tart a Lázár János vezette stratégiai kabinet a Varga Mihály vezette gazdasági kabinettel, de már ők se kaptak választ kérdésükre Havasitól, hogy azon részt vesz-e a miniszterelnök. Aki a Zoom és az ATV értesülései szerint majd szeptember 2-án, szabadsága vége után majd két héttel fogja csak megnyitni az ún. "politikai szezont" Kötcsén, Gyurcsány Ferenc nyaralójának szomszédságában.

Ha netán a következő órákban, napokban, hetekben, hónapokban vagy években választ kapok Havasi Bertalantól, feltétlenül megosztom önökkel.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.