Jövő héttől a Hűvösvölgybe tartó villamosokon is lehet biciklit vinni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Augusztus 28-ától a Hűvösvölgybe közlekedő, az 56-os és 56A, az 59-es, 59A és 59B, valamint a 61-es villamosokon is lehet kerékpárt szállítani, közölte a BKK. A bicikliszállítás a piktogrammal megjelölt kocsikban a vonalak teljes hosszán lehetséges. A BKK közleménye szerint villamoskocsinként legfeljebb egy kerékpár szállítható személyenként, a szerelvény legvégén. A cég figyelmeztet:

a biciklinek külön jegyet kell majd venni.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.