MDMA-árusításon kapták a londoni olimpián érmes ausztrál bringást

2017 augusztus 24., csütörtök 13:08
29

Vádat emeltek Jack Bobridge ellen, akit hosszas nyomozás után kapott el az ausztrál rendőrség, amint éppen nagy mennyiségű MDMA-t árusított.

Fotó: ERIC FEFERBERG/AFP

Bobridge profi bringásként országúti versenyeken is indult, de a legnagyobb sikereit pályakerékpárosként érte el. Volt világbajnok is, és tagja volt az üldözéses versenyben a 2012-es és 2016-os olimpián is ezüstérmet szerző ausztrál csapatnak.

Bobridge 2016-ban vonult vissza a versenysporttól, miután éveken át ízületgyulladásban szenvedett, amin a kerékpározás csak rontott. Visszavonulása óta Perthben üzemeltett egy edzőtermet.

Az ausztrál rendőrség szerint Bobridge idén március és július között nagy mennyiségben adott el MDMA-t, volt olyan üzlete, amelynek keretében 146 tablettát adott el. A volt bringás óvadék ellenében szabadlábon védekezhet, bíróságra szeptemberben kell mennie, és jogi szakértők szerint biztosan börtönbüntetést fog kapni. (Cyclingnews)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt