Hollandia egy droggal fertőzött, gyarmatosító iszlám kalifátus: ellepték a magyar kommentelők a holland nagykövet Facebook falát

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Szólásszabadságot akartak a mélyföldiek, most megkapták. Nem sokkal azt követően, hogy Gajus Scheltema leköszönő holland nagykövet kritikát fogalmazott meg a magyar kormány politikájával szemben (lopással és ellenségképzéssel vádolva meg Orbán Viktor kormányát), felháborodott magyar kommentelők lepték el a diplomata Facebook-falát és tették helyre az izgága, drogos, muzulmán liberális fasisztát. Szép egyenlítés, ezt nem teszik zsebre!

László: tünés, te kábós gyarmatosító-leszármazott!

Béla: Hülye narancs!

István: You are a beast Ön egy barom!

Attila: Arrogáns primitív PC liberálfasiszta!

Anna: Bagaj (?!)

Tibor: i can Say "idióta barom"

György: Go home to your drugsack country

Krisztián: maga holland csökevény

Zsolt: Hollandia már most egy iszlám kalifátus

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.