Tényleg megvette a Barcelona Dembélét végtelen pénzért

Miután a katari pénzből finanszírozott Paris Saint-Germain kifizette a Barcelona egyik legfontosabb játékosáért, Neymarért a korábban elképzelhetetlenül magasnak gondolt kivásárlási árat, 222 millió eurót, több klubban is előre dörzsölhették a kezüket, hiszen a gazdag katalán klub lépéskényszerbe került, gyorsan vásárolnia kellett egy jó képességű játékost. Ez a helyzet alaposan feltolta a kiszemelt játékosok árát.

Végül a Borussia Dortmund húszéves francia támadója, Ousemane Dembélé lett a döbbenetesen felülértékelt játékos, aki csatlakozhat a Barcelonához.

105 millió euró + további feltételek teljesülése esetén további 41 millió euróért veszik meg a tavalyi szezonban ügyes cseleiről elhíresült csatárt.

Fotó: ODD ANDERSEN/AFP

Ezzel Dembélé rögtön a világ második legértékesebb játékosa lett, éppen Neymar mögött. Egyébként tavaly 13,5 millió eurót fizetett a Dortmund Dembéléért a Rennes-nek. Most 400 millió eurós kivásárlási árat raknak a játékos szerződésébe.

Korábban a Barcelona irdatlan összegeket ajánlott a Liverpool játékosáért, Coutinhoért is, de az angol klub ezeket nem fogadta el. (Guardian)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.