Csak idő kérdése volt: Gorka Sebestyén távozik a Fehér Házból

2017 augusztus 26., szombat 5:23
98

Lemondott a Breibart korábbi szerkesztője, Donald Trump nemzetbiztonsági tanácsadója pénteken. Bár Gorka Sebestyén nyílt levélben jelentette be távozását a Fehér Házból, többek szerint a döntést nem magától hozta meg, kényszeríthették. Steve Bannon távozása után csak idő kérdése volt, hogy Gorka karrierjének mikor lesz vége a Fehér Házban. 

"Sajnálatos módon azokat, akik a leginkább megtestesítették és képviselték a 'Tegyük ismét naggyá Amerikát!' politikáját, akaratukon kívül házon belül háttérbe szorították, módszeresen eltávolították, vagy ellehetetlenítették az elmúlt hónapokban,"

írta Gorka a nyílt levelében. Arról, hogy a 46 éves magyar származású, brit állampolgárságú férfi adott-e egyáltalán Donald Trumpnak tanácsot, megoszlanak a vélemények. Pár hete H.R. McMaster nemzetbiztonsági főtanácsadó tisztázta a sajtóval, hogy Gorka nem tagja a Nemzetbiztonsági Tanácsnak sem. (Bloomberg)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt