Csak idő kérdése volt: Gorka Sebestyén távozik a Fehér Házból

külföld
2017 augusztus 26., 05:23
comments 98

Lemondott a Breibart korábbi szerkesztője, Donald Trump nemzetbiztonsági tanácsadója pénteken. Bár Gorka Sebestyén nyílt levélben jelentette be távozását a Fehér Házból, többek szerint a döntést nem magától hozta meg, kényszeríthették. Steve Bannon távozása után csak idő kérdése volt, hogy Gorka karrierjének mikor lesz vége a Fehér Házban. 

"Sajnálatos módon azokat, akik a leginkább megtestesítették és képviselték a 'Tegyük ismét naggyá Amerikát!' politikáját, akaratukon kívül házon belül háttérbe szorították, módszeresen eltávolították, vagy ellehetetlenítették az elmúlt hónapokban,"

írta Gorka a nyílt levelében. Arról, hogy a 46 éves magyar származású, brit állampolgárságú férfi adott-e egyáltalán Donald Trumpnak tanácsot, megoszlanak a vélemények. Pár hete H.R. McMaster nemzetbiztonsági főtanácsadó tisztázta a sajtóval, hogy Gorka nem tagja a Nemzetbiztonsági Tanácsnak sem. (Bloomberg)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.