Nyakon szúrtak egy férfit Szarvason

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Péntek este nem sokkal kilenc óra előtt nyakon szúrta egy ismerősét egy 51 éves férfi a szarvasi autóbusz-állomáson működő italbolt előtt. A késelő rokkantkocsijával a kerékpártároló előtt állt, emiatt a 32 éves ismerősen nem fért hozzá biciklijéhez. Hiába kérte többször is, hogy álljon arrébb, ezt nem tette meg, inkább kést rántott, és döfött. A 32 éves áldozat a Police.hu szerint csak könnyebb sérülést szenvedett. A késelő ellen emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Békés megyei kapitányság. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.