Nyakon szúrtak egy férfit Szarvason

Péntek este nem sokkal kilenc óra előtt nyakon szúrta egy ismerősét egy 51 éves férfi a szarvasi autóbusz-állomáson működő italbolt előtt. A késelő rokkantkocsijával a kerékpártároló előtt állt, emiatt a 32 éves ismerősen nem fért hozzá biciklijéhez. Hiába kérte többször is, hogy álljon arrébb, ezt nem tette meg, inkább kést rántott, és döfött. A 32 éves áldozat a Police.hu szerint csak könnyebb sérülést szenvedett. A késelő ellen emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Békés megyei kapitányság. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.