A Nemzeti Sport gyönyörűnek nevezte a sötétbe borult Pancho Arénát, majd bemutatott egy fotót a gyönyörű Kubatov Gáborról

Nagyot fut az újra népsportos hangulatú Nemzeti Sport, amióta a felcsúti polgármester a tulajdonosa és a felcsúti Aréna egykori sajtósa, a szintén az ismert futballtelepülésről igazolt Szöllősi György a főszerkesztő.

A hétvégi fordulóban, a Felcsúton játszott Videoton-Fradi meccsen az aréna elektromos rendszere összeomlott, a meccset kínos módon kétszer is meg kellett szakítani, egyszer olyan hosszú időre, hogy ha nem Orbán Viktor házi pályáján lettek volna, a bíró rég lefújta volna. A lap erről többek között az alábbi zseniális címet viselő cikkben számolt be:

NB I: gyönyörű volt a sötétbe borult Pancho Aréna

ilyen blikkfangos címet utoljára a Római Időkben olvastam, amikor az volt a vezető címlapanyaguk, hogy

Néró: gyönyörű volt a lángoktól megvilágított Róma

A Nemzeti Sport cikkének további zsenilitása abban rejlik, hogy a cím után a cikkban a következő kép fogadja a gyönyörűségekre számító olvasót:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.