A Nemzeti Sport gyönyörűnek nevezte a sötétbe borult Pancho Arénát, majd bemutatott egy fotót a gyönyörű Kubatov Gáborról

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nagyot fut az újra népsportos hangulatú Nemzeti Sport, amióta a felcsúti polgármester a tulajdonosa és a felcsúti Aréna egykori sajtósa, a szintén az ismert futballtelepülésről igazolt Szöllősi György a főszerkesztő.

A hétvégi fordulóban, a Felcsúton játszott Videoton-Fradi meccsen az aréna elektromos rendszere összeomlott, a meccset kínos módon kétszer is meg kellett szakítani, egyszer olyan hosszú időre, hogy ha nem Orbán Viktor házi pályáján lettek volna, a bíró rég lefújta volna. A lap erről többek között az alábbi zseniális címet viselő cikkben számolt be:

NB I: gyönyörű volt a sötétbe borult Pancho Aréna

ilyen blikkfangos címet utoljára a Római Időkben olvastam, amikor az volt a vezető címlapanyaguk, hogy

Néró: gyönyörű volt a lángoktól megvilágított Róma

A Nemzeti Sport cikkének további zsenilitása abban rejlik, hogy a cím után a cikkban a következő kép fogadja a gyönyörűségekre számító olvasót:

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.