A Nemzeti Sport gyönyörűnek nevezte a sötétbe borult Pancho Arénát, majd bemutatott egy fotót a gyönyörű Kubatov Gáborról

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Nagyot fut az újra népsportos hangulatú Nemzeti Sport, amióta a felcsúti polgármester a tulajdonosa és a felcsúti Aréna egykori sajtósa, a szintén az ismert futballtelepülésről igazolt Szöllősi György a főszerkesztő.

A hétvégi fordulóban, a Felcsúton játszott Videoton-Fradi meccsen az aréna elektromos rendszere összeomlott, a meccset kínos módon kétszer is meg kellett szakítani, egyszer olyan hosszú időre, hogy ha nem Orbán Viktor házi pályáján lettek volna, a bíró rég lefújta volna. A lap erről többek között az alábbi zseniális címet viselő cikkben számolt be:

NB I: gyönyörű volt a sötétbe borult Pancho Aréna

ilyen blikkfangos címet utoljára a Római Időkben olvastam, amikor az volt a vezető címlapanyaguk, hogy

Néró: gyönyörű volt a lángoktól megvilágított Róma

A Nemzeti Sport cikkének további zsenilitása abban rejlik, hogy a cím után a cikkban a következő kép fogadja a gyönyörűségekre számító olvasót:

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.